Diensten

WEBSITES
WEBSITES
Een website is jouw online visitekaartje. Wil iemand meer weten over jou en jouw bedrijf, dan verwijs je door naar je website. Dat betekent dat de website er goed uit moet zien, maar daarnaast ook vindbaar, functioneel en interactief moet zijn.
MARKETING & COMMUNICATIE
MARKETING & COMMUNICATIE
Wil je de naamsbekendheid vergroten, de doelgroep (opnieuw) segmenteren of werken aan je imago? We helpen je met het formuleren en realiseren van je marketing- en/of communicatiedoelstellingen.
TEKSTEN
TEKSTEN
Met een goede tekst overtuig je potentiële klanten, informeer je klanten of amuseer je klanten. Een goede webtekst maakt een website compleet, maar tegelijkertijd ook goed vindbaar. Met een goede tekst zet je een bepaalde sfeer neer die bij je imago past. Kortom, een goede tekst is onmisbaar.
CONTENTBEHEER
CONTENTBEHEER
Aanwezigheid op social media is belangrijk. Uiteraard in combinatie met een website die up-to-date is. Zijn mensen op zoek naar jou als bedrijf, dan checken ze niet alleen je website, ook worden je social mediakanalen bekeken. Welke content plaats je? Wie reageren er? Het is daarom van belang om zowel je website als de social mediakanalen goed te onderhouden met relevante content.
GRAFISCHE VORMGEVING
GRAFISCHE VORMGEVING
Zodra je een bedrijf start, dan start je ook met het vormgeven van een huisstijl en een logo. Een stijl die bij jou past, die jouw identiteit uitstraalt. Als de huisstijl staat, dan kunnen jouw communicatie-uitingen, zoals een visitekaartje of flyer, vormgegeven worden. Naast de vormgeving verzorgen we ook het drukwerk.
EVENEMENTEN & ORGANISATIE
EVENEMENTEN & ORGANISATIE
Organiseer je een evenement en kun je er wel wat hulp bij gebruiken? Gaya Communicatie helpt met de organisatie, zoals het regelen van de faciliteiten en het het vormgeven van de communicatie-uitingen. Samen gaan we het project aan.

Werkwijze

Van concept tot realisatie

Maak deel uit van het creatieve proces

Samenwerken is succesvol omgaan met andere mensen. Dat is het doel van de samenwerking die je aangaat met Gaya Communicatie; samen kijken hoe we van onze samenwerking een succes kunnen maken. Eerst start dit met een kennismakingsgesprek, hierin worden alle wensen besproken. Vervolgens leggen we een voorstel neer. Wanneer de samenwerking, het project, is gestart, betrekken wij jou bij het creatieve proces en houden we je op hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen het proces. Uiteindelijk werken we samen toe naar het eindresultaat.

Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.